Sådan undgår du dyre mobilreparationer

Mobilreparationer kan være træls – især hvis de kunne være undgået. Derfor vil vi (FixPhone) komme med en række tips til, hvad du kan gøre før og efter uheldet er ude og du har smadret din mobilskærm, tabt din mobil i toilettet og fået en væskeskade eller slidt batteriet op. Disse tips gælder dig som er den heldige ejere af alt fra en iPhone, Samsung, Sony eller anden smartphone.

Beskyt din smartphone

Uanset om du elsker at pynte din smartphone med et flot cover eller bare gøre det for at beskytte den, så gør du din mobil og dig selv en tjeneste. Stødabsorberende covers er klart anbefalet, men stort set alle covers er med til at nedbringe skaderne.

Panserglasset er også vigtigt, hvis du vil undgå skærmskifte reparationer. Oftest kan dit panserglas tage en del af slaget og det har helt klart også en nedsættende effekt på skærmskader.

Undgå baglommen, vand- & væskeskader

Vand- & væskeskader ser vi oftest på mobiler som er faldet fra baglommen ned i toiletkommunen, fået lidt for mange drinks over sig til fest eller været igennem en regnstorm. Fra baglommen til toiletkummen ser vi rigtig ofte hos det kvindelig køn, som oftere end mænd sætter deres mobil i baglommen, der så falder ned i toiletkummen, når de skal til at sætte sig på toilettet.

Når uheldet er ude

Er skaden sket, også selvom du har passet på din iPhone- eller Samsung mobil med næb og klør og samtidig yderst forsigtighed, så er det tid til en mobilreparation. Uanset hvilken model eller mærke, så klarer vi din reparation på rekordtid. Hos FixPhone har vi oftest alle dine reservedele på lager og du kan altid komme ned forbi en af vores butikker i Hillerød, Helsingør eller Roskilde med- eller uden forudgående aftale. Vi bruger altid originale reservedele af højeste kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *