Spar penge når du er på SU

At være på SU kan for nogle være lidt af en prøvelse. Det kræver budgetter, og hvis du ikke gør brug af dette, kræver det økonomisk sans. Ellers kan du hurtigt komme til at bruge for mere, end du får ind hver måned.

Det er lidt en kunst for nogle at få det til at løbe rundt. Men der er ikke nogle, der siger, at du skal købe hovedløst ind. Nej, du kan faktisk gøre det ganske smart, så du sparer mest muligt, når du alligevel skal købe nye ting.

I denne artikel får du brugbare tips til, hvordan du kan spare penge i forskellige sammenhænge – og det kan altså blive mange penge i det lange løb.

Brug altid rabatkoder når du kan

Rabatkoder er kommet for at blive, og der er altså mulighed for store besparelser. For webshops er det en god måde at få flere bestillinger, når de tilbyder en rabatkode – for det indbyder også til, som forbruger, at foretage en bestilling.

Når du skal finde en rabatkode, skal du søge åbent på rabatkoder efterfulgt af navnet på den butik, du skal købe fra. I de fleste tilfælde er der gevinst, og du kan være heldig at støde på mange typer af rabatkoder. Hvis fragten er dyr, kan du være heldig at spare fragten med en rabatkode. Du kan også være heldig at finde en rabatkode på fx 10% eller 20% – og det er altså en del at spare. Og måske det kan betale for dig at købe lidt mere i samme ordre til fremtidig brug, nu når du sparer flere procenter.

Vent med at købe ting til Black Friday

denne her side kan du klikke ind og se en oversigt over butikker, der deltager i Black Friday. Og Black Friday er virkelig en ting, du bør prioritere. Hvis du skal købe større ting, men det ikke er akut, bør du vente. Og hvis du kan vente, skal du altid gøre det, for så er det generelt bare med at vente på tilbud.

Black Friday er dog indbegrebet af typisk meget store besparelser. Undersøg derfor, hvad du skal have købt, så du kan være klar til at slå til. At lave dit forarbejde kan betyde, at du hurtigere kan slå til, så du er den heldige, der når at købe et kampagnetilbud, inden det bliver udsolgt.

Black Friday er blevet så stor en begivenhed, at de fleste butikker ønsker at være med, for de ved godt, at det betyder mange flere kunder og mange flere bestillinger, hvilket betyder større omsætning. Men det ér altså også gode tilbud at hente, så hvis du skal have et nyt fjernsyn eller et nyt køleskab, bør du vente.

Det kan også være, at du skal bruge en ny trimmer eller andre nødvendigheder, og du skal bestemt gøre op med dig selv, om du kan vente, for de besparelser, du kan opnå, gør, at du på den anden side har råd til meget mere. Skriv det ind i kalenderen, så du er klar på dagene med en masse fede tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *