Valg af den rigtige ravlygte

Som ny ravjæger kan der opstå rigtig mange spørgsmål, som man ønsker at få opklaret. Det er ikke nemt at starte en ny hobby, og derfor har vi i denne artikel samlet de bedste tips til en ny ravjæger. De skal hjælpe dig med at træffe de bedste valg og få den bedste start som ravjæger. 

En ravlygte er i dag en ravjægers vigtigste værktøj, og kan gøre det nemt at finde rav. En ravlygte lyser med et specielt uv lys, som får rav til at lyse op, så det er nemt at se i strandsandet. Der er nogle få som mener, at det er snyd at benytte en ravlygte, men det gør jagten nemmere, og gør at man mere effektivt kan finde rav. For at kunne benytte en ravlygte mest optimalt, så skal det være mørkt udenfor. Hvis du foretrækker at gå på ravjagt i dagtimerne, så kan du dermed ikke benytte en ravlygte, hvilket går ravjagte en smule sværrerer.  

Der findes rigtig mange forskellige ravlygter, og kvaliteten kan være meget svingende. Det kan derfor være besværligt at vide præcis hvilken ravlygte, som man skal vælge til sin ravjagt. Hos Treasurehunter.dk har vi samlet et udvalg af ravlygter i den bedste kvalitet, hvilket sikre dig, at du får en rigtig god ravlygte uanset hvilken du vælger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *