Den rette påklædning skaber et bedre samliv!

Det er ikke for sjov man siger at klæder skaber folk. Det gælder i øvrigt også for jeres sexliv.

Når det kommer til sex og samliv er påklædning mere afgørende end du lige regner med. Det er nemlig med til at gøre din partner mere tændt. Alle har noget de elsker. For nogen er det en kort kjole, for andre er det en catsuit og nogen vil bare gerne have et lingerisæt med stay-up og det hele. 

Det at gøre noget ud af sig selv og klæde sig som det tænder din partner, virker på ethvert forhold. Endda i de forhold hvor han hårdnakket påstår det ikke siger ham så meget. Prøv bare at teste ham. De dag han får noget lækkert lingeri eller hvad der end tænder ham. Vil han ganske enkelt være mere vild i varmen. Det viser nemlig at man er villig til at gøre noget for den anden, og det tænder. 

Vi har alle vores fetish, det gælder både ved sex, sexlegetøj og frækt lingeri. Uanset om det er det ene eller andet, så vil der være noget som tænder din partner ekstra. Giver du ham eller hende dette, så vil jeres sexliv blomstre. Problemet kan selvfølgelig være at finde ud af det. Specielt hvis han eller hun ikke tør rykke ud med det. 

For kvinder er det tit et jakkesæt eller skjorte der gør tricket. Det gælder selvfølgelig ikke for alle. Dertil kommer at hun både kan være vild med jakkesæt såvel som svedig mand i arbejdsbukser. Afveksling er alitd et plus. For mænd er det tit noget der understreger den feminine side. Det booster deres maskuline ego og gør at de føler sig lidt mere rå, store og stærke. Er du den skrøbelige kvinde i sart og elegant lingeri, så vækker du uden tvivl tigeren i ham. Så ind og rod tøjskabet igennem. Det betaler sig at lave dress-up. Både for hende og ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *