Find rav hurtigt og effektivt næste gang du går en tur på stranden

Hvordan i al verden kan det lade sig gøre? Det kan være, at du tænker dette, når du læser overskriften. Men der findes faktisk smarte redskaber, der øger chancerne markant for at være heldig at finde rav, når man går og kigger ned i strandkanten, når turen går til stranden. Det er forbundet med enorm held at finde rav, og derfor ender de fleste også med at gøre noget ved ravstykket, for at skabe ekstra betydning. Det kan fx være, at det bliver en del af et smykke, som finderen bærer hver eneste dag.

Køb en ravlygte, der går ravet til at lyse op

Med en Ultra Boost Ravlygte kan du få det helt perfekte redskab, der langt hurtigere kan få dig til at finde rav. Med en lygte, der lyser med et specielt lys, kan du øger chancerne, da du langt bedre kan få øje på rav, når du går en tur på stranden. Det kræver, at du har briller på, der netop kan sortere i lyset, så du gennem disse, og ved hjælp af lyset, kan få øje på rav.

Sorteringsværktøjer

Sorteringsværktøjer kan også være til stor hjælp. Her kan du få en si, kaldet en ravkese, hvor du kan grave i sandbunden og langsomt sortere tingene fra. Et stykke rav kan nemlig være meget småt, og derfor kan det være nødvendigt at gå frem ved at fjerne alt det, der ikke er relevant, indtil du måske ender med at stå tilbage med rav.

At jagte rav på denne måde kan være enormt spændende, og det kan få dig til at tage ofte forbi stranden for at gå rundt at lede. Det kan nemlig være, at der er skyllet nyt rav op, selvom andre tidligere har været forbi og fundet noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *